Слика од Почетна

Пронајди го совршениот бизнис.

Оцени го. Твоето мислење е важно!

Скопје

Прилеп

Куманово

Битола

Превземи, и започни денеска!

93% од потрошувачите, читаат мислења, на интернет, пред да нарачат производ, или да пронајдат локален бизнис.

1- Превземи

Превземете го вашиот бизнис, или додадете го доколку не постои.

2- Менаџирај

Одговорете на коментарите, и поврзете се со клиентите.

3- Промовирај

Промовирајте го вашиот бизнис, за да таргетирате клиенти, на кои им требаат вашите услуги или производи.

Вашите прашања, одговорени

Да, можете бесплатно да го креирате вашиот бизнис профил на Feedback. Сите опции се бесплатни, можете да го ажурирате вашиот профил, и да комуницирате со потенцијалните клиентите.

Да, може да имате профил ако вашиот бизнис нема физичка адреса, или ако немате продавница, или салон сè додека лично остварувате контакти со клиентите. Може да креирате профил и ако сте бизнис во сервисна област што директно ги посетува клиентите, но не ги опслужува клиентите на својата деловна адреса, како водоводџија, или услуга за чистење.

Да, вашиот бесплатен профил на feedback ја надополнува вашата веб-страница, со додавање поголема видливост на вашата моментална деловна веб-локација.

Вашиот бизнис е на feedback – што сега? Отворете ја вашата бизнис страница, кликнете “Уреди го огласот”, и пополнете го формуларот. По обработка и одобрување на апликацијата, ќе можете да ги користите сите бесплатни алатки за ажурирање на вашиот профил.

Да, може да одговарате на рецензии кога сте најавени на профилот. Кога одговарате, вашиот одговор се појавува под рецензијата на вашиот клиент под етикетата „Одговор од сопственикот“.

Да може. Ако вашиот бизнис обезбедува специфични услуги со различно време (на пр. работни часови, испорака, достава), можете да поставите „Работно време“.