Барај
  • Водоводџија
  • Здравје
  • Онлајн продавници
  • Перење Теписи
  • Ресторани
  • Стоматолошки Ординации
  • Телефони
  • Теретани
  • Фризерски салони
Град

Author: Davor35

Davor35

Корисник од Dec 2021

За корисникот

Нема информации

Активности

image
Davor35 6 Мислења/оцени
Брза и одлична услуга од вработените.

Брза и одлична услуга од вработените. Без замерки ќе дојдев иако е далеку од мене. Барем ме слушаа и ми објаснија се.

Оваа искуство е...? Корисно 0 LOL 0 Ми се допаѓа 0
image
Davor35 6 Мислења/оцени
одлична и брза услуга

Одлично место, одличен избор на различни производи, одлична и брза услуга, браво!

Оваа искуство е...? Корисно 0 LOL 0 Ми се допаѓа 0
image
Davor35 6 Мислења/оцени
profesionalna i ljubezna usluga

Totalno sprotivno iskustvo od salonot vo Siti mol. Na stadion ne prečeka posvetenost, spremnost i profesionalnost od asistentot vo sektorot za televizori. Žalam što ne go zapametiv imeto, no mislam deka beše Ilievski. Zadovolni sme od uslugata i produktot i so drago srce ḱe se vratime pak. Isto taka, profesionalna i ljubezna usluga od vrabotenite vo Neptun Čair.

Оваа искуство е...? Корисно 0 LOL 0 Ми се допаѓа 0
image
Davor35 6 Мислења/оцени
Dobar odnos na vrabotenite kon mušterijata

Dobar odnos na vrabotenite kon mušterijata

Оваа искуство е...? Корисно 0 LOL 0 Ми се допаѓа 0
image
Davor35 6 Мислења/оцени
Снабдена продавница

Снабдена продавница, љубезен персонал. Сепак, треба да обрнат внимание на попустите и производите.

Оваа искуство е...? Корисно 0 LOL 0 Ми се допаѓа 0
image
Davor35 6 Мислења/оцени
Personalot beše ljubezen i uslužlivi.

Personalot beše ljubezen i uslužlivi.

Оваа искуство е...? Корисно 0 LOL 0 Ми се допаѓа 0

Огласи

Слики

Контакт