Барај
  • Водоводџија
  • Здравје
  • Онлајн продавници
  • Перење Теписи
  • Ресторани
  • Стоматолошки Ординации
  • Телефони
  • Теретани
  • Фризерски салони
Град

Author: Zoki218

Zoki218

Корисник од Dec 2021

За корисникот

Нема информации

Активности

image
Zoki218 4 Мислења/оцени
Mnogu nekvalitetni proizvodi

Mnogu nekvalitetni proizvodi po visoki ceni!

Оваа искуство е...? Корисно 0 LOL 0 Ми се допаѓа 0
image
Zoki218 4 Мислења/оцени
Добра понуда,услуга исто. Супер

Добра понуда,услуга исто. Супер

Оваа искуство е...? Корисно 2 LOL 0 Ми се допаѓа 0
image
Zoki218 4 Мислења/оцени
Užasna usluga.

Ne odgovaraat telefonski, nitu pa na email. Užasna usluga.

Оваа искуство е...? Корисно 0 LOL 0 Ми се допаѓа 0
image
Zoki218 4 Мислења/оцени
Персоналот не е заинтересиран за продажба.

Персоналот не е заинтересиран за продажба.

Оваа искуство е...? Корисно 1 LOL 1 Ми се допаѓа 0

Огласи

Слики

Контакт