Барај
 • Водоводџија
 • Здравје
 • Онлајн продавници
 • Перење Теписи
 • Ресторани
 • Стоматолошки Ординации
 • Телефони
 • Теретани
 • Фризерски салони
Град

Za odmor i mir na vašata duša, za ubavi i nezaboravni migovi so vašite najbliski, za uživanje vo etno ambient i starogradska muzika posetete go etno resotran ” Ranč “.

Iskoritete go sekoj sloboden moment dojdete, posetete ne uživajte, i odmorete se od napornite rabotni denovi. Neka našite specijaliteti i prijatnata atmosfera bidat pričina da ne poetite i da bidete naši česti gosti. Ve očekuvame!

 

Соопштенија

Заштедете 20% за 3 ноќевања Резервации на фејсбук или преку телефон.

Резервирај

1 Искуство за Етно Ресторан Ранч

goran60

4 Мислења/оцени

Najdobra atmosfera

Сите искуства

4.2/ 5

Najdobra atmosfera, odličen enterier. Sekogaš se čuvstvuvam tolku prijatno i dobredojdeno vo ovoj restoran. Hranata e neverojatna i po razumni ceni. Sovršen izbor za restoran vo Rankovce

Ценовник

салата
ЧОРБА
Чкембе чорба Традиционална македонска чорба по стар бабин рецепт. Традиционална македонска чорба по стар бабин рецепт.
120
Десерти
Трилече
ТРИЛЕЧЕ ТРИЛЕЧЕ ТРИЛЕЧЕ

Оцени го

Вкус на храната

Чистота

Услуга

Амбиент

Цени

Локација

Избери

Вашето искуство се препорачува да содржи најмалку 2-3 реченици

Јули, 2024

15

Понеделник

 • 11:30 am - 11:45 am

 • 11:45 am - 12:00 pm

 • 12:00 pm - 12:15 pm

 • 12:15 pm - 12:30 pm

 • 12:30 pm - 12:45 pm

 • 12:45 pm - 1:00 pm

 • 1:00 pm - 1:15 pm

 • 1:15 pm - 1:30 pm

 • 1:30 pm - 1:45 pm

 • 1:45 pm - 2:00 pm

 • 2:00 pm - 2:15 pm

 • 2:15 pm - 2:30 pm

 • 2:30 pm - 2:45 pm

 • 2:45 pm - 3:00 pm

 • 3:00 pm - 3:15 pm

 • 3:15 pm - 3:30 pm

 • 3:30 pm - 3:45 pm

 • 3:45 pm - 4:00 pm

 • 4:00 pm - 4:15 pm

 • 4:15 pm - 4:30 pm

 • 4:30 pm - 4:45 pm

 • 4:45 pm - 5:00 pm

 • 5:00 pm - 5:15 pm

 • 5:15 pm - 5:30 pm

 • 5:30 pm - 5:45 pm

 • 5:45 pm - 6:00 pm

 • 6:00 pm - 6:15 pm

 • 6:15 pm - 6:30 pm

 • 6:30 pm - 6:45 pm

 • 6:45 pm - 7:00 pm

 • 7:00 pm - 7:15 pm

 • 7:15 pm - 7:30 pm

 • 7:30 pm - 7:45 pm

 • 7:45 pm - 8:00 pm

 • 8:00 pm - 8:15 pm

 • 8:15 pm - 8:30 pm

 • 8:30 pm - 8:45 pm

 • 8:45 pm - 9:00 pm

 • 9:00 pm - 9:15 pm

 • 9:15 pm - 9:30 pm

 • 9:30 pm - 9:45 pm

 • 9:45 pm - 10:00 pm

 • 10:00 pm - 10:15 pm

 • 10:15 pm - 10:30 pm

 • 10:30 pm - 10:45 pm

 • 10:45 pm - 11:00 pm

 • 11:00 pm - 11:15 pm

 • 11:15 pm - 11:30 pm

August 26,2019

 • Вторник
 • 9:00am - 10:00am
 • feedbackadmin
Ќе ви биде испратена потврда за резервацијата, на вашата емаил адреса!

Успешно!

Го добивме вашиот термин за резервација, ќе бидете известени на емаил дали вашиот термин е ОДОБРЕН или ОТКАЖЕН. (Проверете и во spam/junk фолдерот на вашиот емаил).

Работно време
 • Понеделник11:30 - 23:30
 • Вторник11:30 - 23:30
 • Среда11:30 - 23:30
 • Четврток11:30 - 23:30
 • Петок11:30 - 23:30
 • Сабота11:30 - 23:30
 • Недела11:30 - 23:30