Барај
 • Водоводџија
 • Здравје
 • Онлајн продавници
 • Перење Теписи
 • Ресторани
 • Стоматолошки Ординации
 • Телефони
 • Теретани
 • Фризерски салони
Град

Ресторан Шизик / Restaurant Shizik

 • Музика:Македонската народна музика, Староградска, Српска музика, Народно

  Оцени го

  Вкус на храната

  Чистота

  Услуга

  Амбиент

  Цени

  Локација

  Избери

  Вашето искуство се препорачува да содржи најмалку 2-3 реченици

  Јули, 2024

  15

  Понеделник

  • 9:00 am - 9:15 am

  • 9:15 am - 9:30 am

  • 9:30 am - 9:45 am

  • 9:45 am - 10:00 am

  • 10:00 am - 10:15 am

  • 10:15 am - 10:30 am

  • 10:30 am - 10:45 am

  • 10:45 am - 11:00 am

  • 11:00 am - 11:15 am

  • 11:15 am - 11:30 am

  • 11:30 am - 11:45 am

  • 11:45 am - 12:00 pm

  • 12:00 pm - 12:15 pm

  • 12:15 pm - 12:30 pm

  • 12:30 pm - 12:45 pm

  • 12:45 pm - 1:00 pm

  • 1:00 pm - 1:15 pm

  • 1:15 pm - 1:30 pm

  • 1:30 pm - 1:45 pm

  • 1:45 pm - 2:00 pm

  • 2:00 pm - 2:15 pm

  • 2:15 pm - 2:30 pm

  • 2:30 pm - 2:45 pm

  • 2:45 pm - 3:00 pm

  • 3:00 pm - 3:15 pm

  • 3:15 pm - 3:30 pm

  • 3:30 pm - 3:45 pm

  • 3:45 pm - 4:00 pm

  • 4:00 pm - 4:15 pm

  • 4:15 pm - 4:30 pm

  • 4:30 pm - 4:45 pm

  • 4:45 pm - 5:00 pm

  • 5:00 pm - 5:15 pm

  • 5:15 pm - 5:30 pm

  • 5:30 pm - 5:45 pm

  • 5:45 pm - 6:00 pm

  • 6:00 pm - 6:15 pm

  • 6:15 pm - 6:30 pm

  • 6:30 pm - 6:45 pm

  • 6:45 pm - 7:00 pm

  • 7:00 pm - 7:15 pm

  • 7:15 pm - 7:30 pm

  • 7:30 pm - 7:45 pm

  • 7:45 pm - 8:00 pm

  • 8:00 pm - 8:15 pm

  • 8:15 pm - 8:30 pm

  • 8:30 pm - 8:45 pm

  • 8:45 pm - 9:00 pm

  • 9:00 pm - 9:15 pm

  • 9:15 pm - 9:30 pm

  • 9:30 pm - 9:45 pm

  • 9:45 pm - 10:00 pm

  • 10:00 pm - 10:15 pm

  • 10:15 pm - 10:30 pm

  • 10:30 pm - 10:45 pm

  • 10:45 pm - 11:00 pm

  August 26,2019

  • Вторник
  • 9:00am - 10:00am
  • feedbackadmin
  Ќе ви биде испратена потврда за резервацијата, на вашата емаил адреса!

  Успешно!

  Го добивме вашиот термин за резервација, ќе бидете известени на емаил дали вашиот термин е ОДОБРЕН или ОТКАЖЕН. (Проверете и во spam/junk фолдерот на вашиот емаил).

  Работно време
  • Сабота09:00 - 23:00
  • Недела09:00 - 23:00
  • Понеделник09:00 - 23:00
  • Вторник09:00 - 23:00
  • Среда09:00 - 23:00
  • Четврток09:00 - 23:00
  • Петок09:00 - 23:00