Барај
 • Водоводџија
 • Здравје
 • Онлајн продавници
 • Перење Теписи
 • Ресторани
 • Стоматолошки Ординации
 • Телефони
 • Теретани
 • Фризерски салони
Град

Poveke od 20 godini iskustvo
JOKI na Makedonskiot pazar postoi od 1999 godina i e kompanija koja se zanimava so trgovija na golemo i malo i montaža na oprema za centralno greenje, klimatizacija, solarna energija i vodovod.

Оцени го

Квалитет на услуга

Комуникација

Цена

Го препорачувам

Избери

Вашето искуство се препорачува да содржи најмалку 2-3 реченици

Јули, 2024

14

Понеделник

Затворено

August 26,2019

 • Вторник
 • 9:00am - 10:00am
 • feedbackadmin
Ќе ви биде испратена потврда за резервацијата, на вашата емаил адреса!

Успешно!

Го добивме вашиот термин за резервација, ќе бидете известени на емаил дали вашиот термин е ОДОБРЕН или ОТКАЖЕН. (Проверете и во spam/junk фолдерот на вашиот емаил).

Работно време
 • Понеделник09:00 - 17:00
 • Вторник09:00 - 17:00
 • Среда09:00 - 17:00
 • Четврток09:00 - 17:00
 • Петок09:00 - 17:00