Барај
 • Водоводџија
 • Здравје
 • Онлајн продавници
 • Перење Теписи
 • Ресторани
 • Стоматолошки Ординации
 • Телефони
 • Теретани
 • Фризерски салони
Град

KOI SME NIE
Se započna so Udobnosta!

Vo Mart 2014 godina e proizveden prviot dušek “Dušek Comodita“, proizvod koj e rezultat od dolgogodišna rabota na proizvodstvo na sunǵeri i dušeci od edna od najgolemite kompanii na našiot pazar – Devoli Korporejšn. Ovoj proizvod beše samo prviot čekor, koj za mnogu kratko vreme e zbogaten so proektot za proširuvanje na mrežata na prodavnici za domašni proizvodi – COMODITA HOME.

Nie, Comodita Home, se pojavivme na pazarot vo mart 2015 godina so 8 prodavnici vo Kosovo, a denes imame/ broime 28 prodavnici vo site gradovi na Kosovo, 18 vo Albanija i 18 vo Makedonija.

1 Искуство за comoditahome.mk

Davor35

6 Мислења/оцени

Брза и одлична услуга од вработените.

Сите искуства

4.0/ 5

Брза и одлична услуга од вработените. Без замерки ќе дојдев иако е далеку од мене. Барем ме слушаа и ми објаснија се.

Оцени го

Цени

Време на достава

Корисничка подршка

Квалитет на производи

Избери

Вашето искуство се препорачува да содржи најмалку 2-3 реченици

Мај, 2024

27

Понеделник

 • 4:45 am - 5:00 am

 • 5:00 am - 5:15 am

 • 5:15 am - 5:30 am

 • 5:30 am - 5:45 am

 • 5:45 am - 6:00 am

 • 6:00 am - 6:15 am

 • 6:15 am - 6:30 am

 • 6:30 am - 6:45 am

 • 6:45 am - 7:00 am

 • 7:00 am - 7:15 am

 • 7:15 am - 7:30 am

 • 7:30 am - 7:45 am

 • 7:45 am - 8:00 am

 • 8:00 am - 8:15 am

 • 8:15 am - 8:30 am

 • 8:30 am - 8:45 am

 • 8:45 am - 9:00 am

 • 9:00 am - 9:15 am

 • 9:15 am - 9:30 am

 • 9:30 am - 9:45 am

 • 9:45 am - 10:00 am

 • 10:00 am - 10:15 am

 • 10:15 am - 10:30 am

 • 10:30 am - 10:45 am

 • 10:45 am - 11:00 am

 • 11:00 am - 11:15 am

 • 11:15 am - 11:30 am

 • 11:30 am - 11:45 am

 • 11:45 am - 12:00 pm

 • 12:00 pm - 12:15 pm

 • 12:15 pm - 12:30 pm

 • 12:30 pm - 12:45 pm

 • 12:45 pm - 1:00 pm

 • 1:00 pm - 1:15 pm

 • 1:15 pm - 1:30 pm

 • 1:30 pm - 1:45 pm

 • 1:45 pm - 2:00 pm

 • 2:00 pm - 2:15 pm

 • 2:15 pm - 2:30 pm

 • 2:30 pm - 2:45 pm

 • 2:45 pm - 3:00 pm

 • 3:00 pm - 3:15 pm

 • 3:15 pm - 3:30 pm

 • 3:30 pm - 3:45 pm

 • 3:45 pm - 4:00 pm

 • 4:00 pm - 4:15 pm

 • 4:15 pm - 4:30 pm

 • 4:30 pm - 4:45 pm

 • 4:45 pm - 5:00 pm

 • 5:00 pm - 5:15 pm

 • 5:15 pm - 5:30 pm

 • 5:30 pm - 5:45 pm

 • 5:45 pm - 6:00 pm

 • 6:00 pm - 6:15 pm

 • 6:15 pm - 6:30 pm

 • 6:30 pm - 6:45 pm

 • 6:45 pm - 7:00 pm

 • 7:00 pm - 7:15 pm

 • 7:15 pm - 7:30 pm

 • 7:30 pm - 7:45 pm

 • 7:45 pm - 8:00 pm

 • 8:00 pm - 8:15 pm

 • 8:15 pm - 8:30 pm

 • 8:30 pm - 8:45 pm

 • 8:45 pm - 9:00 pm

 • 9:00 pm - 9:15 pm

 • 9:15 pm - 9:30 pm

 • 9:30 pm - 9:45 pm

 • 9:45 pm - 10:00 pm

 • 10:00 pm - 10:15 pm

 • 10:15 pm - 10:30 pm

 • 10:30 pm - 10:45 pm

 • 10:45 pm - 11:00 pm

 • 11:00 pm - 11:15 pm

 • 11:15 pm - 11:30 pm

 • 11:30 pm - 11:45 pm

 • 11:45 pm - 12:00 am

August 26,2019

 • Вторник
 • 9:00am - 10:00am
 • feedbackadmin
Ќе ви биде испратена потврда за резервацијата, на вашата емаил адреса!

Успешно!

Го добивме вашиот термин за резервација, ќе бидете известени на емаил дали вашиот термин е ОДОБРЕН или ОТКАЖЕН. (Проверете и во spam/junk фолдерот на вашиот емаил).

Работно време
 • СаботаРаботи 24 часа
 • НеделаРаботи 24 часа
 • ПонеделникРаботи 24 часа
 • ВторникРаботи 24 часа
 • СредаРаботи 24 часа
 • ЧетвртокРаботи 24 часа
 • ПетокРаботи 24 часа