Барај
 • Водоводџија
 • Здравје
 • Онлајн продавници
 • Перење Теписи
 • Ресторани
 • Стоматолошки Ординации
 • Телефони
 • Теретани
 • Фризерски салони
Град

Razgledajte go menito na Gradska kafeana onlajn i imajte ubav den so našiot bogat izbor na sezonski specijaliteti, izbor na morska hrana, sovremeni i makedonski specijaliteti so visok kvalitet.

Оцени го

Вкус на храната

Чистота

Услуга

Амбиент

Цени

Локација

Избери

Вашето искуство се препорачува да содржи најмалку 2-3 реченици

Април, 2024

23

Вторник

Затворено

August 26,2019

 • Вторник
 • 9:00am - 10:00am
 • ace45
Ќе ви биде испратена потврда за резервацијата, на вашата емаил адреса!

Успешно!

Го добивме вашиот термин за резервација, ќе бидете известени на емаил дали вашиот термин е ОДОБРЕН или ОТКАЖЕН. (Проверете и во spam/junk фолдерот на вашиот емаил).

Работно време
 • Недела08:00 - 00:00
 • Понеделник08:00 - 00:00
 • Вторник08:00 - 00:00
 • Среда08:00 - 00:00
 • Четврток08:00 - 00:00
 • Петок08:00 - 00:00