Барај
 • Водоводџија
 • Здравје
 • Онлајн продавници
 • Перење Теписи
 • Ресторани
 • Стоматолошки Ординации
 • Телефони
 • Теретани
 • Фризерски салони
Град
Grne na Shirok Sokak

 • Музика:Македонската народна музика, Староградска, Српска музика, Народно
 • Услуги:Ресторан за свадби, ресторан за прослави, Жива музика, Готвени јадења

  Оцени го

  Вкус на храната

  Чистота

  Услуга

  Амбиент

  Цени

  Локација

  Избери

  Вашето искуство се препорачува да содржи најмалку 2-3 реченици

  Јули, 2024

  14

  Понеделник

  Затворено

  August 26,2019

  • Вторник
  • 9:00am - 10:00am
  • feedbackadmin
  Ќе ви биде испратена потврда за резервацијата, на вашата емаил адреса!

  Успешно!

  Го добивме вашиот термин за резервација, ќе бидете известени на емаил дали вашиот термин е ОДОБРЕН или ОТКАЖЕН. (Проверете и во spam/junk фолдерот на вашиот емаил).

  Работно време
  • Сабота08:00 - 00:00
  • Недела08:00 - 00:00
  • Понеделник08:00 - 00:00
  • Вторник08:00 - 00:00
  • Среда08:00 - 00:00
  • Четврток08:00 - 00:00
  • Петок08:00 - 00:00