Барај
 • Водоводџија
 • Здравје
 • Онлајн продавници
 • Перење Теписи
 • Ресторани
 • Стоматолошки Ординации
 • Телефони
 • Теретани
 • Фризерски салони
Град

ZA NAS
Postoime na pazarot poveḱe od 15 godini. Ušte na samiot početok se opredelivme prv priotitet da ni bide zadovolstvoto na našite klienti, profesionalnata usluga i proizvodi so proveren kvalitet.

Našata dejnost se sostoi od vodoinstalaterski uslugi za instalacii za dovod na voda i odvod na otpadni vodi, izvedba na instalacii i montaža na sanitarni elementi za kupatila i izvedba na instalacii za parno greenje i popravka.

Našiot tim e sostaven od profesionalci majstori i inženeri so golemo iskustvo vo našata dejnost.

 • Понудени услуги:Чистење на цевководи, Поправка на цевки, Инсталација на када и туш кабина, Поправка на када и туш, Консултации, Поправка на мијалник, Поправка на бојлер, Монтирање на славина, Чистење на канализација

  Оцени го

  Квалитет на услуга

  Комуникација

  Цена

  Го препорачувам

  Избери

  Вашето искуство се препорачува да содржи најмалку 2-3 реченици

  Септември, 2023

  29

  Петок

  • 9:00 am - 9:15 am

  • 9:15 am - 9:30 am

  • 9:30 am - 9:45 am

  • 9:45 am - 10:00 am

  • 10:00 am - 10:15 am

  • 10:15 am - 10:30 am

  • 10:30 am - 10:45 am

  • 10:45 am - 11:00 am

  • 11:00 am - 11:15 am

  • 11:15 am - 11:30 am

  • 11:30 am - 11:45 am

  • 11:45 am - 12:00 pm

  • 12:00 pm - 12:15 pm

  • 12:15 pm - 12:30 pm

  • 12:30 pm - 12:45 pm

  • 12:45 pm - 1:00 pm

  • 1:00 pm - 1:15 pm

  • 1:15 pm - 1:30 pm

  • 1:30 pm - 1:45 pm

  • 1:45 pm - 2:00 pm

  • 2:00 pm - 2:15 pm

  • 2:15 pm - 2:30 pm

  • 2:30 pm - 2:45 pm

  • 2:45 pm - 3:00 pm

  • 3:00 pm - 3:15 pm

  • 3:15 pm - 3:30 pm

  • 3:30 pm - 3:45 pm

  • 3:45 pm - 4:00 pm

  • 4:00 pm - 4:15 pm

  • 4:15 pm - 4:30 pm

  • 4:30 pm - 4:45 pm

  • 4:45 pm - 5:00 pm

  August 26,2019

  • Вторник
  • 9:00am - 10:00am
  • feedbackadmin
  Ќе ви биде испратена потврда за резервацијата, на вашата емаил адреса!

  Успешно!

  Го добивме вашиот термин за резервација, ќе бидете известени на емаил дали вашиот термин е ОДОБРЕН или ОТКАЖЕН. (Проверете и во spam/junk фолдерот на вашиот емаил).

  Работно време
  • Понеделник09:00 - 17:00
  • Вторник09:00 - 17:00
  • Среда09:00 - 17:00
  • Четврток09:00 - 17:00
  • Петок09:00 - 17:00