Барај
 • Водоводџија
 • Здравје
 • Онлајн продавници
 • Перење Теписи
 • Ресторани
 • Стоматолошки Ординации
 • Телефони
 • Теретани
 • Фризерски салони
Град

ПРАВИМЕ НЕКОИ ВИЗИИ НА ТРАНСПОРТ НИЗ МАКЕДОНИЈА, ТИЕ СЕ ПОВЕЌЕ ВИЗИИ НА ВОЗИЛА
БРЗ / БЕЗБЕДЕН / ЕФИКАСЕН / ТОЧЕН
ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ 24/7

-КАМИОН MAN СО ТОВАРУВАЊЕ НА РАМПА 6Т
димензии: дол.6.2м ширина.2.5 висина.2.5
-КРАФТЕР КАМИОН СО РАМПА НОВАРИТЕТ 3Т
димензии: arr. 4m широк.2.2 висина.2.2
-КОМБИ ФОРД ТРАНЗИТЕН КАПАЦИТЕТ 2Т
димензии: arr. 4m широк.1.6m висина.1.9m
-PICKAP FIAT DOBLO НОСИВАЊЕ 850 KG
чад. дол.2м шир.1.2м вис .1.4м
тел. 075 232 010

Оцени го

Квалитет

Цена

Комуникација

Го препорачувам

Избери

Вашето искуство се препорачува да содржи најмалку 2-3 реченици

Март, 2024

2

Сабота

 • 2:30 pm - 2:45 pm

 • 2:45 pm - 3:00 pm

 • 3:00 pm - 3:15 pm

 • 3:15 pm - 3:30 pm

 • 3:30 pm - 3:45 pm

 • 3:45 pm - 4:00 pm

 • 4:00 pm - 4:15 pm

 • 4:15 pm - 4:30 pm

 • 4:30 pm - 4:45 pm

 • 4:45 pm - 5:00 pm

 • 5:00 pm - 5:15 pm

 • 5:15 pm - 5:30 pm

 • 5:30 pm - 5:45 pm

 • 5:45 pm - 6:00 pm

 • 6:00 pm - 6:15 pm

 • 6:15 pm - 6:30 pm

 • 6:30 pm - 6:45 pm

 • 6:45 pm - 7:00 pm

 • 7:00 pm - 7:15 pm

 • 7:15 pm - 7:30 pm

 • 7:30 pm - 7:45 pm

 • 7:45 pm - 8:00 pm

 • 8:00 pm - 8:15 pm

 • 8:15 pm - 8:30 pm

 • 8:30 pm - 8:45 pm

 • 8:45 pm - 9:00 pm

 • 9:00 pm - 9:15 pm

 • 9:15 pm - 9:30 pm

 • 9:30 pm - 9:45 pm

 • 9:45 pm - 10:00 pm

 • 10:00 pm - 10:15 pm

 • 10:15 pm - 10:30 pm

 • 10:30 pm - 10:45 pm

 • 10:45 pm - 11:00 pm

 • 11:00 pm - 11:15 pm

 • 11:15 pm - 11:30 pm

 • 11:30 pm - 11:45 pm

 • 11:45 pm - 12:00 am

August 26,2019

 • Вторник
 • 9:00am - 10:00am
 • feedbackadmin
Ќе ви биде испратена потврда за резервацијата, на вашата емаил адреса!

Успешно!

Го добивме вашиот термин за резервација, ќе бидете известени на емаил дали вашиот термин е ОДОБРЕН или ОТКАЖЕН. (Проверете и во spam/junk фолдерот на вашиот емаил).

Работно време
 • СаботаРаботи 24 часа
 • НеделаРаботи 24 часа
 • ПонеделникРаботи 24 часа
 • ВторникРаботи 24 часа
 • СредаРаботи 24 часа
 • ЧетвртокРаботи 24 часа
 • ПетокРаботи 24 часа