Барај
 • Водоводџија
 • Здравје
 • Онлајн продавници
 • Перење Теписи
 • Ресторани
 • Стоматолошки Ординации
 • Телефони
 • Теретани
 • Фризерски салони
Град

Со нашата 4 децениска традиција гарантираме сигурност и квалитет што другите не можат да ви ги понудат!

Дополнителни информации
– Изработка на сите видови клучеви за станови, автомобили и шифрирани клучеви;
– Продажба, сервис и поправка на:
* Основни брави за дрвени и метални врати,
* електрични брави
* електромеханички брави;
-Поправка, сервис и монтажа на сите видови брави за автомобили;
– ABLOY PROTEC:
* Ротирачките дискови се единствен механизам
* Отпорност на сите климатски услови
* Висока заштита од кршење
* Заштита од неовластено копирање на клучеви
* Погоден за сите типови системи
* Можноста за работа на мастер системи се неограничени можности.
– Цилиндри со висока безбедност со заштитени клучеви на Keso, Assa Abloy, Kaba, Dom, Wink Haus, Gege …
– Заштитени клучеви од неовластено копирање;
– Заштитени профили;
– Отпорност на отворање со алат и кршење;
– Можност за производство во серија на исти клучни и мастер системи
– Систем за хотелски картички базиран на:
* паметна картичка
* магнетна картичка

Оцени го

Квалитет

Цена

Комуникација

Го препорачувам

Избери

Вашето искуство се препорачува да содржи најмалку 2-3 реченици

Април, 2024

23

Вторник

 • 12:45 pm - 1:00 pm

 • 1:00 pm - 1:15 pm

 • 1:15 pm - 1:30 pm

 • 1:30 pm - 1:45 pm

 • 1:45 pm - 2:00 pm

 • 2:00 pm - 2:15 pm

 • 2:15 pm - 2:30 pm

 • 2:30 pm - 2:45 pm

 • 2:45 pm - 3:00 pm

 • 3:00 pm - 3:15 pm

 • 3:15 pm - 3:30 pm

 • 3:30 pm - 3:45 pm

 • 3:45 pm - 4:00 pm

 • 4:00 pm - 4:15 pm

 • 4:15 pm - 4:30 pm

 • 4:30 pm - 4:45 pm

 • 4:45 pm - 5:00 pm

 • 5:00 pm - 5:15 pm

 • 5:15 pm - 5:30 pm

 • 5:30 pm - 5:45 pm

 • 5:45 pm - 6:00 pm

 • 6:00 pm - 6:15 pm

 • 6:15 pm - 6:30 pm

 • 6:30 pm - 6:45 pm

 • 6:45 pm - 7:00 pm

 • 7:00 pm - 7:15 pm

 • 7:15 pm - 7:30 pm

 • 7:30 pm - 7:45 pm

 • 7:45 pm - 8:00 pm

August 26,2019

 • Вторник
 • 9:00am - 10:00am
 • feedbackadmin
Ќе ви биде испратена потврда за резервацијата, на вашата емаил адреса!

Успешно!

Го добивме вашиот термин за резервација, ќе бидете известени на емаил дали вашиот термин е ОДОБРЕН или ОТКАЖЕН. (Проверете и во spam/junk фолдерот на вашиот емаил).

Работно време
 • Понеделник08:00 - 20:00
 • Вторник08:00 - 20:00
 • Среда08:00 - 20:00
 • Четврток08:00 - 20:00
 • Петок08:00 - 20:00