Барај
 • Водоводџија
 • Здравје
 • Онлајн продавници
 • Перење Теписи
 • Ресторани
 • Стоматолошки Ординации
 • Телефони
 • Теретани
 • Фризерски салони
Град

Нептун е најголемата малопродажна и дистрибутивна мрежа на производи од бела техника, апарати за домаќинство, ТВ/Аудио/Видео, компјутери, телефони, фото апарати и камери, производи за нега и убавина, ладење и греење, во Македонија,

6 Искуства заneptun.mk

jovana20

2 Мислења/оцени

Ocena 0 vo pogled na relacija so klienti.

Сите искуства

1.0/ 5

Veḱe četvrta nedela kompjuterot mi e na servic, so period koga sekoj od doma raboti. Se javiv pred nedela dena vo servisot i od tamu e napraven i se čeka na Neptun da go podginat, no eve veḱe nedela dena ne go podigaat, a od servis e zabraneto poradi toa što morale Neptun da zatvorat tiket, rešenie za problemot nikoj ne nudi i zatoa si sedi proizvodot vo servis, bidejḱi nikoj od Neptun ne odi da go podigne ili da izdade nekakva dozvola za jas da si go podignam. Ocena 0 vo pogled na relacija so klienti.

Davor35

6 Мислења/оцени

profesionalna i ljubezna usluga

Сите искуства

4.3/ 5

Totalno sprotivno iskustvo od salonot vo Siti mol. Na stadion ne prečeka posvetenost, spremnost i profesionalnost od asistentot vo sektorot za televizori. Žalam što ne go zapametiv imeto, no mislam deka beše Ilievski. Zadovolni sme od uslugata i produktot i so drago srce ḱe se vratime pak. Isto taka, profesionalna i ljubezna usluga od vrabotenite vo Neptun Čair.

bojan93

2 Мислења/оцени

Lesno i bezbedno

Сите искуства

4.0/ 5

Lesno i bezbedno od kupuvanje do isporaka, a vozačot za isporaka beše isto taka mnogu ljubezen. bi ja preporačala ovaa kompanija na sekogo.

Погледни neptun.mk Видео

Оцени го

Цени

Време на достава

Корисничка подршка

Квалитет на производи

Избери

Вашето искуство се препорачува да содржи најмалку 2-3 реченици

Јули, 2024

14

Понеделник

Затворено

August 26,2019

 • Вторник
 • 9:00am - 10:00am
 • feedbackadmin
Ќе ви биде испратена потврда за резервацијата, на вашата емаил адреса!

Успешно!

Го добивме вашиот термин за резервација, ќе бидете известени на емаил дали вашиот термин е ОДОБРЕН или ОТКАЖЕН. (Проверете и во spam/junk фолдерот на вашиот емаил).