Барај
 • Водоводџија
 • Здравје
 • Онлајн продавници
 • Перење Теписи
 • Ресторани
 • Стоматолошки Ординации
 • Телефони
 • Теретани
 • Фризерски салони
Град

FABRIČKO PERENJE TEPISI NA ČETRI FAZI 1. DLABINSKO ČISTENJE 2. PERENJE SO EKOLOŠKI ŠAMPON, 3. MAŠINSKO SUŠENJE, 4. REVITALIZACIJA(VOLUMEN)

Kompanija za dlabinsko čistenje i mašinsko perenje na tepisi so šamponi na baza na organski soedinenija. Nastojuvame da ostvarime što pogolem rast i profesionalnost, ovozmožuvajḱi im na našite potrošuvači vrven kvalitet i isporaka po dostapni ceni. Načinot na koj go izvršuvame procesot e bez zagaduvanje na okolinata (luǵeto, voduhot, počvata).

Оцени го

Квалитет

Цена

Комуникација

Го препорачувам

Избери

Вашето искуство се препорачува да содржи најмалку 2-3 реченици

Април, 2024

11

Четврток

 • 4:00 pm - 4:15 pm

 • 4:15 pm - 4:30 pm

 • 4:30 pm - 4:45 pm

 • 4:45 pm - 5:00 pm

August 26,2019

 • Вторник
 • 9:00am - 10:00am
 • feedbackadmin
Ќе ви биде испратена потврда за резервацијата, на вашата емаил адреса!

Успешно!

Го добивме вашиот термин за резервација, ќе бидете известени на емаил дали вашиот термин е ОДОБРЕН или ОТКАЖЕН. (Проверете и во spam/junk фолдерот на вашиот емаил).

Работно време
 • Сабота09:00 - 17:00
 • Понеделник09:00 - 17:00
 • Вторник09:00 - 17:00
 • Среда09:00 - 17:00
 • Четврток09:00 - 17:00
 • Петок09:00 - 17:00