Барај
 • Водоводџија
 • Здравје
 • Онлајн продавници
 • Перење Теписи
 • Ресторани
 • Стоматолошки Ординации
 • Телефони
 • Теретани
 • Фризерски салони
Град

Ресторан дион битола

 • Музика:Македонската народна музика, Староградска, По договор, Интернет Радио
 • Услуги:Ресторан за свадби, ресторан за прослави, ресторан за роденден, Жива музика, Готвени јадења

  Оцени го

  Вкус на храната

  Чистота

  Услуга

  Амбиент

  Цени

  Локација

  Избери

  Вашето искуство се препорачува да содржи најмалку 2-3 реченици

  June , 2024

  16

  Недела

  Затворено

  August 26,2019

  • Вторник
  • 9:00am - 10:00am
  • ace45
  Ќе ви биде испратена потврда за резервацијата, на вашата емаил адреса!

  Успешно!

  Го добивме вашиот термин за резервација, ќе бидете известени на емаил дали вашиот термин е ОДОБРЕН или ОТКАЖЕН. (Проверете и во spam/junk фолдерот на вашиот емаил).

  Работно време
  • Сабота08:00 - 00:00
  • Недела08:00 - 00:00
  • Понеделник08:00 - 00:00
  • Вторник08:00 - 00:00
  • Среда08:00 - 00:00
  • Четврток08:00 - 00:00
  • Петок08:00 - 00:00