Барај
 • Водоводџија
 • Здравје
 • Онлајн продавници
 • Перење Теписи
 • Ресторани
 • Стоматолошки Ординации
 • Телефони
 • Теретани
 • Фризерски салони
Град
070 207 268

 • Услуги:Ресторан за свадби, ресторан за прослави, ресторан за роденден
 • Музика:Македонската народна музика, Џез, Староградска

  Оцени го

  Вкус на храната

  Чистота

  Услуга

  Амбиент

  Цени

  Локација

  Избери

  Вашето искуство се препорачува да содржи најмалку 2-3 реченици

  Јули, 2024

  14

  Понеделник

  Затворено

  August 26,2019

  • Вторник
  • 9:00am - 10:00am
  • ivanam19924609
  Ќе ви биде испратена потврда за резервацијата, на вашата емаил адреса!

  Успешно!

  Го добивме вашиот термин за резервација, ќе бидете известени на емаил дали вашиот термин е ОДОБРЕН или ОТКАЖЕН. (Проверете и во spam/junk фолдерот на вашиот емаил).

  Работно време
  • Понеделник00:00 - 00:0000:00 - 00:00
  • Вторник09:00 - 16:00
  • Среда09:00 - 16:00
  • Четврток09:00 - 16:00
  • Петок09:00 - 00:00