Барај
 • Водоводџија
 • Здравје
 • Онлајн продавници
 • Перење Теписи
 • Ресторани
 • Стоматолошки Ординации
 • Телефони
 • Теретани
 • Фризерски салони
Град

Детален опис за вашиот оглас

Оцени го

Вкус на храната

Чистота

Услуга

Амбиент

Цени

Локација

Избери

Вашето искуство се препорачува да содржи најмалку 2-3 реченици

June , 2024

16

Недела

Затворено

August 26,2019

 • Вторник
 • 9:00am - 10:00am
 • manojlovicmarko25749
Ќе ви биде испратена потврда за резервацијата, на вашата емаил адреса!

Успешно!

Го добивме вашиот термин за резервација, ќе бидете известени на емаил дали вашиот термин е ОДОБРЕН или ОТКАЖЕН. (Проверете и во spam/junk фолдерот на вашиот емаил).

Работно време
 • Понеделник09:00 - 23:30
 • Вторник09:00 - 23:30
 • Среда09:00 - 23:30
 • Четврток09:00 - 23:30
 • Петок09:00 - 23:30
 • Сабота09:00 - 23:30