Барај
 • Водоводџија
 • Здравје
 • Онлајн продавници
 • Перење Теписи
 • Ресторани
 • Стоматолошки Ординации
 • Телефони
 • Теретани
 • Фризерски салони
Град

Mesto kade fitnesot i strasta gi združuvaat silite, boemsko i urbanoto opkružuvanje. Vežbi sovršeno blendirani so zadovolstvoto!

Оцени го

Квалитет

Цена

Комуникација

Го препорачувам

Избери

Вашето искуство се препорачува да содржи најмалку 2-3 реченици

Јули, 2024

14

Понеделник

Затворено

August 26,2019

 • Вторник
 • 9:00am - 10:00am
 • feedbackadmin
Ќе ви биде испратена потврда за резервацијата, на вашата емаил адреса!

Успешно!

Го добивме вашиот термин за резервација, ќе бидете известени на емаил дали вашиот термин е ОДОБРЕН или ОТКАЖЕН. (Проверете и во spam/junk фолдерот на вашиот емаил).

Работно време
 • Сабота17:00 - 00:00
 • Недела17:00 - 00:00
 • Понеделник17:00 - 00:00
 • Вторник17:00 - 00:00
 • Среда17:00 - 00:00
 • Четврток17:00 - 00:00
 • Петок17:00 - 00:00

Your request has been submitted successfully.